Baguette med tonfisk, ägg, kapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tonfisk, ägg, kapris och oliver är som gjorda för varandra och samsas i denna härligt, matiga baguette.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

baguette
Zeta Tapenade Oliver & Kapris grovhackad
romansallad
hårdkokta ägg skivade
tonfisk i olja avrunnen
några kvistar bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!