Baguette med tonfisk, ägg, kapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Tonfisk, ägg, kapris och oliver är som gjorda för varandra och samsas i denna härligt, matiga baguette.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

baguette
Zeta Tapenade Oliver & Kapris grovhackad
romansallad
hårdkokta ägg skivade
tonfisk i olja avrunnen
några kvistar bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja