Baguette med mozzarella och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Baguetten är fransk, men den goda fyllningen är så italiensk som den kan bli - krämig mozzarella, lufttorkad prosciutto och rostad paprika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
baguette
1
125g Zeta Mozzarella skuren i tunna skivor
lite rucola
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Tack!