Avokadosallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
15min

Den här snabblagade avokadosalladen är ett perfekt tillbehör på buffébordet, och god till såväl fisk som kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
avokado
1/2
röd spansk peppar, tunt skivad
1
färsk lök, tunt skivad
1 kruka
persilja, hackad
saft från 1/2
citron
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.