Recept från Zeta. avokadosallad

Avokadosallad

Den här snabblagade avokadosalladen är ett perfekt tillbehör på buffébordet, och god till såväl fisk som kött.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 avokado
  • 1/2 röd spansk peppar, tunt skivad
  • 1 färsk lök, tunt skivad
  • 1 kruka persilja, hackad
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato

    Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato

    Läs mer
  • saft från 1/2 citron
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Dela avokadon och ta ur kärnan.

Skär avokadon i klyftor och ta bort skalet.

Blanda med chili, färsk lök och persilja.

Smaka av med olivolja, citronsaft, salt och peppar.

(Färsk lök är den nyskördade lök som säljs i knippen under säsong. Ett alternativ är salladslök.)

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.