Avokado och räkor med tomatvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Avokado- och räkcocktail med en tomatvinägrett gjord på soltorkade tomater. Enkel och god rätt, perfekt att servera som förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

8 bitar
Zeta Soltorkade Tomater med balsamvinäger
1/2 tsk
salt
350g
räkor oskalade
2
Avokado

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Sara

Hur många personer räcker receptet till?

Anna Mellberg

Hej! 4 mindre portioner räknar vi med. hälsningar från Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter