Avokado och räkor med tomatvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Avokado- och räkcocktail med en tomatvinägrett gjord på soltorkade tomater. Enkel och god rätt, perfekt att servera som förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

8 bitar
Zeta Soltorkade Tomater med balsamvinäger
1/2 tsk
salt
350g
räkor oskalade
2
Avokado

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Sara

Hur många personer räcker receptet till?

Anna Mellberg

Hej! 4 mindre portioner räknar vi med. hälsningar från Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco