Auberginetacos

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Festliga aubergine"tacos" passar utmärkt som fingermat på buffé eller småplock.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
Salt
3-5 msk
Zeta olivolja
150 g
1 kruka
basilika
1 tsk
finrivet citronskal
Chiliflakes

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
Tack!