Auberginetacos

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

40min 7 ingredienser

Vegetariskt tilltugg med aubergine fylld med krämig fetaost och färsk basilika. Imponera på dina gäster genom att servera på buffébordet eller som småplock till drinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
Salt
3-5 msk
Zeta olivolja
150 g
1 kruka
basilika
1 tsk
finrivet citronskal
Chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar