Auberginetacos

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

40min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Vegetariskt tilltugg med aubergine fylld med krämig fetaost och färsk basilika. Imponera på dina gäster genom att servera på buffébordet eller som småplock till drinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
Salt
3-5 msk
Zeta olivolja
150 g
1 kruka
basilika
1 tsk
finrivet citronskal
Chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja