Auberginetacos

Auberginetacos

Festliga aubergine"tacos" passar utmärkt som fingermat på buffé eller småplock.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär auberginen i ½ cm tjocka skivor. Strö över lite salt. Låt ligga i 30 minuter så att vätskan dras ut. Torka av med papper eller ren handduk.

Värm upp olivolja i en stor stekpanna. Stek aubergineskivorna i omgångar tills de fått fin färg. Låt dem rinna av på hushållspapper.

Fyll aubergineskivorna med skivor eller bitar av fetaost och färsk basilika. Strö över finrivet citronskal och lite chili flakes.

Ät som en taco!

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.