Auberginesallad med panerad mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Servera som tillbehör, förrätt eller som småplock. Mozzarellan blir härligt krämig med ett krispigt yttre!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine, tunna skivor
Salt
1 kvist
färsk rosmarin, finhackad
1/2 dl
vetemjöl
1
ägg
1/2 dl
pankoströbröd
70 g
ruccola
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco