Auberginesallad med panerad mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
30min

Servera som tillbehör, förrätt eller som småplock. Mozzarellan blir härligt krämig med ett krispigt yttre!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine, tunna skivor
Salt
1 kvist
färsk rosmarin, finhackad
2
Zeta mozzarella
1/2 dl
vetemjöl
1
ägg
1/2 dl
pankoströbröd
70 g
ruccola
1 kruka
basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.