Auberginesallad med panerad mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Servera som tillbehör, förrätt eller som småplock. Mozzarellan blir härligt krämig med ett krispigt yttre!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine, tunna skivor
Salt
1 kvist
färsk rosmarin, finhackad
1/2 dl
vetemjöl
1
ägg
1/2 dl
pankoströbröd
70 g
ruccola
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar