Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En röra med pancetta som stekts i olivolja och vitlök som blandas med gröna ärtor och persilja. Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 fpk
140 g pancetta tärnad,eller bacon
3
vitlöksklyftor tunt skivade
3 dl
grönar ärtor tinade
salt
peppar
hackad persilja

Gör så här

Tips!

Ett läckert komplement till många fiskrätter.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco