Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
15min

En röra med pancetta som stekts i olivolja och vitlök som blandas med gröna ärtor och persilja. Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1 fpk
140 g pancetta tärnad,eller bacon
3
vitlöksklyftor tunt skivade
3 dl
grönar ärtor tinade
salt
peppar
hackad persilja

Gör så här

Tips!

Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.