Recept från Zeta: Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

En röra med pancetta som stekts i olivolja och vitlök som blandas med gröna ärtor och persilja. Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 fpk 140 g pancetta tärnad,eller bacon
  • 3 vitlöksklyftor tunt skivade
  • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 3 dl grönar ärtor tinade
  • salt
  • peppar
  • hackad persilja
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek pancetta och vitlök lätt i olivolja.

Lägg i ärtorna och stek ytterligare någon minut.

Smaka av med salt och peppar.

Avsluta med persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Ett läckert komplement till många fiskrätter.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.