Recept från Zeta: Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

Ärtor med pancetta, vitlök och persilja

En röra med pancetta som stekts i olivolja och vitlök som blandas med gröna ärtor och persilja. Ett läckert komplement till många fiskrätter.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 fpk 140 g pancetta tärnad,eller bacon
  • 3 vitlöksklyftor tunt skivade
  • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 3 dl grönar ärtor tinade
  • salt
  • peppar
  • hackad persilja
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek pancetta och vitlök lätt i olivolja.

Lägg i ärtorna och stek ytterligare någon minut.

Smaka av med salt och peppar.

Avsluta med persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Ett läckert komplement till många fiskrätter.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.