Apelsin- och fänkålssallad med mangovinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En sallad med spännande smaker! Fänkål, oliver, apelsin och mangobalsamico.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fänkål
2
apelsiner, skinnfria klyftor
2
salladslökar, tunt skivade
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott till grillad fisk.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!