Recept Pannacotta

Du behöver

2 gelatinblad

1 vaniljstång

3 dl vispgrädde

½ dl strösocker

1 dl Zeta Mascarpone

Frukt i söt balsamico

225 g hallon eller

225 g mango, i bitar

3 msk Zeta Balsamico Hallon eller 3 msk Zeta Balsamico Mango

3 msk strösocker

 

Gör så här

Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten, ca 5 minuter.

Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.

Värm grädden tillsammans med socker och vaniljfrön i en kastrull.

Krama ur gelantinbladen och smält dem under omrörning.

Drag av kastrullen från värmen och vispa ner mascarpone.

Häll upp i portionsglas eller skålar och ställ i kylen minst tre timmar.

Blanda hallon eller mango med balsamico och socker.

Skeda upp på pannacottan precis innan servering.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.