Ladda ner bild Spara Pannacotta med mango i söt balsamico Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (80) (80) RÖSTA PÅ RECEPTET (80) (80) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 4tim Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Pannacottan serveras med mango i en söt balsamicomarinad. Perfekt på nyårsbordet! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 - 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. Ingredienser 2 gelatinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde ½ dl strösocker 1 dl Mascarpone Frukt i söt balsamico 225 g mango, i bitar 3 msk Balsamico Mango 3 msk strösocker Gör så här Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten, ca 5 minuter. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Värm grädden tillsammans med socker och vaniljfrön i en kastrull. Krama ur gelantinbladen och smält dem under omrörning. Drag av kastrullen från värmen och vispa ner mascarpone. Häll upp i portionsglas eller skålar och ställ i kylen minst tre timmar. Blanda mango med balsamico och socker. Skeda upp på pannacottan precis innan servering. Dela Skriv ut Spara 1 kommentar RÖSTA PÅ RECEPTET (80) (80) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Kerstin 4 januari 2020 kl. 12:41 Önska få flera recpt pannakotta det är så gott
1 kommentar
RÖSTA PÅ RECEPTET (80)
(80)Kerstin
Önska få flera recpt pannakotta det är så gott