Recept från Zeta. Pannacotta-med-hallon-i-sot-balsamico

Pannacotta med hallon i söt balsamico

Pannacottan kan serveras med hallon eller mango i en söt balsamicomarinad. Perfekt på nyårsbordet!

Tillagning
Låt stå i kylen minst

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Ingredienser
  • 2 gelatinblad
  • 1 vaniljstång
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ dl strösocker
  • 1 dl Zeta Mascarpone

    Zeta Mascarpone

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten, ca 5 minuter.

Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.

Värm grädden tillsammans med socker och vaniljfrön i en kastrull.

Krama ur gelantinbladen och smält dem under omrörning.

Drag av kastrullen från värmen och vispa ner mascarpone.

Häll upp i portionsglas eller skålar och ställ i kylen minst tre timmar.

Blanda hallon eller mango med balsamico och socker.

Skeda upp på pannacottan precis innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.