Recept Grillad halloumi med coleslaw

Du behöver

2 Zeta Halloumi, á 250 g

50 g valnötskärnor rostade i stekpanna och sedan hackade

Zeta Extra jungfruolivolja Classico

 

Coleslaw

600 g spetskål, fint strimlad

1 morot, fint strimlad

1 röd knipplök, strimlad

1/2 vitlöksklyfta, riven

2 msk gräslök, fint skuren

salt

nymalen svartpeppar

1 1/2 dl majonnäs, se separat recept

 

Gör så här

Vänd ihop ingredienserna till coleslaw med majonnäs och smaka av med salt och peppar.

Dela halloumin i skåran.

Grilla bitarna på båda sidor, så de får fin färg.

Skär upp i bitar för servering, ringla över en Zeta olivolja för smaksättning.

Servera med coleslaw, strö rostade valnötter över.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.