Pasta Fettuccine ai frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

45min 12 ingredienser

En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Fettuccine Casa Di Luca
1 kg
hjärtmusslor
6
tomater i bitar
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2-3 msk
Zeta Olivolja Extra Mild till stekning
200 g
blandade skaldjur t ex bläckfisk och räkor
2 krm
chiliflingor
2 msk
Zeta Olivolja Extra Mild till stekning
1 dl
persilja hackad
2 dl
vitt vin
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer