Pasta Fettuccine ai frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 12 ingredienser

En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Fettuccine Casa Di Luca
1 kg
hjärtmusslor
6
tomater i bitar
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2-3 msk
Zeta Olivolja Extra Mild till stekning
200 g
blandade skaldjur t ex bläckfisk och räkor
2 krm
chiliflingor
2 msk
Zeta Olivolja Extra Mild till stekning
1 dl
persilja hackad
2 dl
vitt vin
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar