Paprika- och fetaoströra

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Härlig smak av rostad paprika och feta i en vackert färgstark röra.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

dl, ca
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Grekisk Salladsost (150g) smulad
1/2 burk
Paprika grillad strimlad (200g) strimlad
1/2
vitlöksklyfta riven
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Röran är god till grillat kött, vegetariska rätter, som dip till Filocini, Crostini, eller nybakt surdegsbröd. Till det här receptet går det åt en halv burk Grillad Paprika. Vänd ner det som blir över i en nylagad pasta eller köttfärssås.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar