Minipizzor med sardeller och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15min 5 ingredienser

Små och söta minipizzor med sardeller och oliver. Perfekta på buffébordet, som tillbehör eller småplock till fördrinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

minipizzor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzorna
1
Zeta Mozzarella, 125 g skuren i tärningar
1 dl
Grana Padano 16 mån, färskriven
1 burk
Sardeller, 80 g
färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar