Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Mustig vardagspasta som gärna tillagas på gårdagens överblivna pasta. Mozzarellan som smälter i ugnen, gör rätten härligt trådig och god, något vi garanterar att barnen kommer älska.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca
1 frp
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
2 frp
krossade tomater
1 kruka
färsk basilika, grovhackad
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar