Pasta Pappardelle med svamp, tryffelolja och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
Zeta Casa Di Luca Pappardelle, 500 g
300 g
kantareller
3
vitlöksklyftor, tunt skivade
2 dl
vitt vin
20 g
späd rucola
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Jörgen

Lyxigt och gott!

1 msk tryffelolja kändes mycket så vi tog ungefär hälften. Blev lite subtilare tryffelsmak, vilket kanske kan passa vissa – men det hade nog gått bra med 1 msk också kändes det som. 🙂