Pasta Pappardelle med svamp, tryffelolja och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (180)

(180)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
Zeta Casa Di Luca Pappardelle, 500 g
300 g
kantareller
3
vitlöksklyftor, tunt skivade
2 dl
vitt vin
20 g
späd rucola
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (180)

(180)

Vad tycker du?

1 kommentar

Jörgen

Lyxigt och gott!

1 msk tryffelolja kändes mycket så vi tog ungefär hälften. Blev lite subtilare tryffelsmak, vilket kanske kan passa vissa – men det hade nog gått bra med 1 msk också kändes det som. 🙂

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco