Rödbetor med fetaost
Vad tycker du?
Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (246)
(246)Vad tycker du?
2 kommentarer
Carin
Det står inget om man skall skala rödbetorna och hur länge de skall koka.
Hälsningar från nybörjare
Anna Mellberg
Hej Carin! Koka rödbetorna i ca 15 minuter. Känn efter med potatissticka mot slutet av koktiden, det kan ta kortare eller längre tid att få dem klara beroende på hur stora de är. I receptinstruktionerna står det att du ska skala dem då de fortfarande är varma (men hanterbara förstås). Jag går in och förtydligar det i receptet ytterligare, tack för att du hörde av dig. Lycka till i köket, önskar Anna