Ugnsbakade morötter med citron och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 7 ingredienser

Ugnsbakade morötter med fräsch topping av citron kapris och oliver. Perfekt som tillbehör eller som på egen hand vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
normalstora morötter, skalade och delade på längden
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
1/2
citron, finrivet skal och saft
några kvistar
timjan, plockade blad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco