Bresaola med vispad parmesan- och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Tunt skivad bresaola toppad med en smakrik parmesan- och tryffelkräm, rucola och rostade pinjenötter. En enkel och ljuvligt god förrätt som inte tar mer än 15 minuter att laga.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Parmesan- och tryffelkräm
1
riven vitlöksklyfta
1
citron, zest och juice
nymalen svartpeppar
flingsalt
Bresaola
30 g
rucola
50 g
rostade pinjenötter
1
citron, zest och juice

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer