Sallad Nicoise
Vad tycker du?
Den här salladen är en riktig vår och sommardröm som är ett stående inslag på franska restauranger, speciellt på Rivieran. Den serveras gärna med ett svalt glas rosé eller vitt vin och färskt bröd. Ingredienserna i en sallad Nicoise kan variera, men tonfisk, ägg, oliver, sardeller och senapsdressing brukar utgöra basen.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (36)
(36)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
Eva Schjetne
Mycket gott recept! Problemet er oliverna. Det er omöjligt att hitta era italienska oliver i ICA butiker lokalt i västverige. De har andra Zeta produkter men inte de oliverna som behövs i andra italienska maträtter. Går produkterna att köpa på nätet?
Anna Mellberg
Hej Eva! Vi blir glada att höra att du tycker om detta recept, men mindre glada över att du har problem att hitta våra produkter. Det du kan göra är att be din lokala handlare att ta in våra italienska oliver, det är butiken som bestämmer vilka produkter som de tar in och frågar du efter något så brukar de ofta ta in det kunderna vill ha. Tyvärr har vi inte någon näthandel. Vi hoppas att du får tag i oliverna och önskar dig många långa och härliga måltider, hälsningar från vännerna på Zeta
Anita Holmström
Ser gott ut att servera till sommaren.
Tobbe
Fortfarande lite oklart gällande potatisen. Den bör ju kokas o kallna. Nu när jag vet blev det bättre. 😉
Anna Mellberg
Hej Tobbe! Ja, precis- nu har vi även lagt till ”kalla” i beredningen. Tack för att du tog dig tid att höra av dig, hälsningar från Zetas provkök
Håkan
Man ska väl koka potatisen? 🤔
Anna Mellberg
Hej Håkan! Ja, du har helt rättt. Använd gärna potatis som blivit över från en annan måltid. Vi har förtydligat receptet nu. Tack för att du uppmärksammade oss. Hälsningar vännerna på Zeta