Nykokt färsk majs med tre toppings

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1 ingredienser

När det är säsong för färsk majs är det bara att gå all in i frossandet! De här söta, krispiga och snygga grönsakerna är underbart goda och perfekta att variera med olika toppings. Här är tre förslag som vi älskar!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
majskolvar
Het majonnäs med Grana Padano
2
äggulor
2 tsk
dijonsenap
1 dl
salt
nymalen svartpeppar
1 tsk
chiliflakes
2 1/2 dl
flingsalt
Pesto piccante och Grana padano
flingsalt
nymald svartpeppar
2 1/2 dl
1
citron, citronsaften
Örtsmör med fetaost
citronzest
1/2 dl
basilika finhackad
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
1/2 frp
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att grilla majsen och toppa med valfri topping.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar