Rostad blomkål med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser

Rostad blomkål och broccoli i ugnen. Sardelldippen ger en härlig sälta och är rik på umami. Passar perfekt som plockmat eller tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkål
1
litet blomkålshuvud, i buketter
2 st
broccoli, i buketter
1 tsk
salt
1 tsk
nymald svartpeppar
Sardelldipp
8
Zeta Sardeller, finhackade
1
knippa bladpersilja, grovhackad
1
citron, pressad saft
1 krm
chilipeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer