Caponata med aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 17 ingredienser

Caponata med aubergine är en siciliansk tomat- och grönsaksröra som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor aubergine
1 msk
salt
1
finhackad gul lök
2
finhackade blekselleristjälkar
1
finhackade vitlöksklyfta
1 msk
socker
1 frp
körsbärstomater
2 msk
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
1
kruka basilika
1
knippe bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...