Friterade ravioli med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

bufféportioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sardelldipp
8
finhackade Sardeller
eller 1 1/2 msk
2 msk
hackad bladpersilja
1 msk
1
pressad citron
1 krm
chilipeppar
Friterad ravioli
1 pkt
Rana ravioli tomat mozzarella
eller
Rana ravioli spenat och ricotta
1 l
frityrolja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar