Rostad potatis med tomater & sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 4 ingredienser

Ugnsrostad potatis med en vinägrett av soltorkade tomater, sardeller och tapenade. Ett utmärkt tillbehör till kött och kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fast potatis halverad med skal
salt
svartpeppar
Vinägrett
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
4-6
Sardeller grovt hackade
1/2
strimlat skal citron
2 msk
hackad persilja
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar