Tomatsoppa med pasta, oliver och kapris

  • Tillagning

En matig tomatsoppa med pasta och klassiska italienska smaker av kapris och oliver.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök och lök i olivolja utan att det tar färg.

Häll på vitt vin, vatten och tomatfond.

Låt småputtra ca 20 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Blanda den nykokta pastan med tapenade och persilja.

Smaka av med salt och peppar.

Servera i soppan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Tomatsoppa med pasta, oliver och kapris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.