Pipette Rigate med mascarpone, valnötter och rucola

  • Tillagning

Krämig, god och enkel pasta!

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs lök och vitlök i olja utan att de tar färg.

Häll på vin och låt koka i några minuter.

Rör ner ostarna och låt sjuda till en slät sås.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Blanda med den nykokta pastan och strö över valnötter, rucola, parmesanost och ringla över lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pipette Rigate med mascarpone, valnötter och rucola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.