Pastasallad med fetaost, oliver och rucola

  • Tillagning

En pastasallad i solen med fetaost, rostade paprikor, rucola och härliga kalamataoliver.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan.

Dela paprikorna och ta ur kärnhuset.

Skär i grova bitar och lägg på plåt.

Ringla över 1 msk olivolja och blanda.

Rosta i ugn på 250 grader i ca 10 minuter.

Ta ut och låt svalna.

Blanda med nykokt pasta, fetaost, oliver, rucola och 3 msk olivolja.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Om du inte vill rosta paprikorna själv har vi  färdiggrillade på burk.

Skriv en kommentar till "Pastasallad med fetaost, oliver och rucola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.