Lättgrillad lax med olivkräm, ärtskott och krutonger

  • Tillagning

En lätt grillad lax får en fin yta och behåller sin saftighet. Här smaksätts den med en olivkräm på gröna oliver, ärtskott och krutonger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Grilla laxen snabbt på het grill, 10-15 sekunder per sida.

Skiva laxen tunt och lägg på tallrik eller fat.

Blanda olivvkräm, citronsaft och olivolja.

Häll blandningen över laxen, salta och peppra.

Garnera med ärtskott och krutonger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Lättgrillad lax med olivkräm, ärtskott och krutonger"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.