Vitlöksstekt mangold med nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
25min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Mangold med vitlök och rostade nötter. Gott tillbehör till fisk eller fläskkött.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
mangold, delade på längden
1 1/2
vitlöksklyfta, riven
50 g
hasselnötter, utan skal
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
God att servera tillsammans med ett gott surdegsbröd, fisk eller fläskkött.

Gör så här

Tips!

Mangold finns i flera olika färger. Den grönvita är den vanligaste och finns året om. Säsongsmässigt varierar beskan och på vintern är den något högre.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.