Vitlöksstekt mangold med nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)
25min

Mangold med vitlök och rostade nötter. Gott tillbehör till fisk eller fläskkött.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
mangold, delade på längden
1 1/2
vitlöksklyfta, riven
50 g
hasselnötter, utan skal
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
God att servera tillsammans med ett gott surdegsbröd, fisk eller fläskkött.

Gör så här

Tips!

Mangold finns i flera olika färger. Den grönvita är den vanligaste och finns året om. Säsongsmässigt varierar beskan och på vintern är den något högre.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.