Vitlöksstekt mangold med nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

Vad tycker du?

25min 6 ingredienser

Mangold med vitlök och rostade nötter. Gott tillbehör till fisk eller fläskkött.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
mangold, delad på längden
1 1/2
riven vitlöksklyfta
50 g
skalade hasselnötter
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
Ett gott surdegsbröd, fisk eller fläskkött.

Gör så här

Tips!

Mangold finns i flera olika färger. Den grönvita är den vanligaste och finns året om. Säsongsmässigt varierar beskan och på vintern är den något högre.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis