Vitlöksstekt mangold med nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

25min

Mangold med vitlök och rostade nötter. Gott tillbehör till fisk eller fläskkött.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
mangold, delad på längden
1 1/2
riven vitlöksklyfta
50 g
skalade hasselnötter
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
Ett gott surdegsbröd, fisk eller fläskkött.

Gör så här

Tips!

Mangold finns i flera olika färger. Den grönvita är den vanligaste och finns året om. Säsongsmässigt varierar beskan och på vintern är den något högre.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Tack!

Recept från kategorier