Ugnsrostad blomkål med kapris- & olivtapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Cavolfiore al forno con capperi e paté di olive. En smakfull rätt som passar bra till fisk är denna ugnsrostade blomkål med kapris- och olivgryn.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud
2 tsk
torkad rosmarin
Flingsalt och nymalen svartpeppar
3 dl
Zeta 5 Gryner
1 burk
Zeta Kapris- och Olivtapenade 140 g
75 g
färsk grönkål riven i mindre bitar med mittstjälken borttagen
2 dl
färsk gräslök hackad

Gör så här

Tips!

God tillsammans med fisk. Toppa gärna med riven Zeta Parmigiano Reggiano.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!