Ugnsrostad blomkål med kapris- & olivtapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Cavolfiore al forno con capperi e paté di olive. En smakfull rätt som passar bra till fisk är denna ugnsrostade blomkål med kapris- och olivgryn.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud
2 tsk
torkad rosmarin
Flingsalt och nymalen svartpeppar
1 frp
gryner
75 g
färsk grönkål riven i mindre bitar med mittstjälken borttagen
2 dl
färsk gräslök hackad
Tapenade

Gör så här

Tips!

God tillsammans med fisk. Toppa gärna med riven Zeta Parmigiano Reggiano.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer