Ugnsrostad blomkål med kapris- & olivtapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

30min

Cavolfiore al forno con capperi e paté di olive. En smakfull rätt som passar bra till fisk är denna ugnsrostade blomkål med kapris- och olivgryn.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud
2 tsk
torkad rosmarin
Flingsalt och nymalen svartpeppar
1 frp
gryner
75 g
färsk grönkål riven i mindre bitar med mittstjälken borttagen
2 dl
färsk gräslök hackad
Tapenade

Gör så här

Tips!

God tillsammans med fisk. Toppa gärna med riven Zeta Parmigiano Reggiano.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!

Recept från kategorier