Ugnsrostad blomkål med kapris- & olivtapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
30min

Cavolfiore al forno con capperi e paté di olive. En smakfull rätt som passar bra till fisk är denna ugnsrostade blomkål med kapris- och olivgryn.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud
2 tsk
torkad rosmarin
Flingsalt och nymalen svartpeppar
75 g
färsk grönkål riven i mindre bitar med mittstjälken borttagen
2 dl
färsk gräslök hackad

Gör så här

Tips!

God tillsammans med fisk. Toppa gärna med riven Zeta Parmigiano Reggiano.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.