Ugnsrostad blomkål med kapris- & olivtapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
30min

Cavolfiore al forno con capperi e paté di olive. En smakfull rätt som passar bra till fisk är denna ugnsrostade blomkål med kapris- och olivgryn.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud
2 tsk
torkad rosmarin
Flingsalt och nymalen svartpeppar
3 dl
Zeta 5 Gryner
75 g
färsk grönkål riven i mindre bitar med mittstjälken borttagen
2 dl
färsk gräslök hackad

Gör så här

Tips!

God tillsammans med fisk. Toppa gärna med riven Zeta Parmigiano Reggiano.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.