Tryffelsnurror med chark och frukt

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

Tryffelsnurror med chark och frukt är en elegant aptitretare som kombinerar den intensiva smaken av tryffel med sältan från charkuterier och sötman från färska frukter. Dessa små, spiralformade munsbitar serveras på festliga tillställningar och skapar en perfekt balans mellan smaker och texturer. En oemotståndlig kombination för den som älskar kontraster och gastronomisk njutning.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tryffelsnurror
1 frp
smördeg
1
ägg
Charkbricka
färska fikon
färska bär
melon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco