Tryffelsnurror med chark och frukt

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

Tryffelsnurror med chark och frukt är en elegant aptitretare som kombinerar den intensiva smaken av tryffel med sältan från charkuterier och sötman från färska frukter. Dessa små, spiralformade munsbitar serveras på festliga tillställningar och skapar en perfekt balans mellan smaker och texturer. En oemotståndlig kombination för den som älskar kontraster och gastronomisk njutning.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tryffelsnurror
1 frp
smördeg
1
ägg
Charkbricka
färska fikon
färska bär
melon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja