Recept från zeta.nu Tryffelsnurror med chark och frukt

Tryffelsnurror med chark och frukt

Tryffelsnurror som serveras med Prosciutto crudo, Salame Milano melon, färska fikon och bär.

Tillredning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 250 grader.

Rulla ut smördegen och bred på krämen.

Rulla ihop till en tät rulle och skär i ½ cm-tjocka skivor.

Lägg på en plåt och pensla med lite uppvispat ägg.

Grädda mitt i ugnen 12-15 min, eller tills de fått fin färg.

Serveras med färska fikon och bär, melon och chark.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.