Tryffelsnurror med chark och frukt

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tryffelsnurror som serveras med Prosciutto crudo, Salame Milano melon, färska fikon och bär.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Tryffelsnurror
1 frp
smördeg
1
ägg
Färska fikon
Färska bär
Melon
Zeta Salame Milano

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!