Ladda ner bild Spara Pasta Strozzapreti med ärtkräm Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (96) (96) RÖSTA PÅ RECEPTET (96) (96) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Strozzapreti con crema di pistelli. En härligt grön pasta med ärtor och krämig mascarpone. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 400 g Strozzapreti Casa Di Luca 225 g frysta ärtor 1 vitlöksklyfta 3 msk Mascarpone 1 tsk salt rivet skal av 1 citron Till Servering nymald svartpeppar Pecorino Romano 6 mån Gör så här Koka ärtorna hastigt. Mixa dem med vitlök, mascarpone, salt och citronskal. Koka upp 4 liter vatten, salta rikligt. Koka pastan enligt minutanvisningen på förpackningen. Blanda den nykokta pastan med ärtkrämen. Servera med svartpeppar och pecorino-ost eller parmesan. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (96) (96) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (96)
(96)