Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
  • 225 g frysta ärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk Zeta Mascarpone

    Zeta Mascarpone

    Läs mer
  • 1 tsk salt
  • rivet skal av 1 citron
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka ärtorna hastigt.

Mixa dem med vitlök, mascarpone, salt och citronskal.

Koka upp 4 liter vatten, salta rikligt.

Koka pastan enligt minutanvisningen på förpackningen.

Blanda den nykokta pastan med ärtkrämen.

Servera med svartpeppar och pecorino-ost eller parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.