Rödbetsgnocchi med getost och karamelliserade valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
2tim

Rödbetsgnocchi med chevréost och karamelliserade valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

Rödbetsgnocchi
3
medelstora rödbetor (250 g)
3
medelstora mjöliga potatisar (250 g)
2
äggulor
5-7 dl
vetemjöl
1/2 tsk
salt
Tillbehör
200 g
chevré på rulle
1/2 dl
valnötter
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
färsk timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.