Rödbetsgnocchi med getost och karamelliserade valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

2tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rödbetsgnocchi med chevréost och karamelliserade valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Rödbetsgnocchi
3
medelstora rödbetor (250 g)
3
medelstora mjöliga potatisar (250 g)
2
äggulor
5-7 dl
vetemjöl
1/2 tsk
salt
Tillbehör
200 g
chevré på rulle
1/2 dl
valnötter
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
färsk timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!