Rödbetsgnocchi med getost och karamelliserade valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

2tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rödbetsgnocchi med chevréost och karamelliserade valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Rödbetsgnocchi
3
medelstora rödbetor (250 g)
3
medelstora mjöliga potatisar (250 g)
2
äggulor
5-7 dl
vetemjöl
1/2 tsk
salt
Tillbehör
200 g
chevré på rulle
1/2 dl
valnötter
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
färsk timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.