Pizzaknutar med het salami, vitlök och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Små pizzamunsbitar med salami, vitlök och pesto som passar utmärkt som tilltugg till mingel och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
skivad Salame Spianata Calabra
4-5
vitlöksklyftor
1 frp
färdig pizzadeg på rulle ca 400 g, (eller egengjord pizzadeg)
1
vispat ägg
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Hillevi Avbryt svar

Hillevi

Kan man frysa dem då de är helt färdiga med strösslet på?
Hälsningar Hillevi

Anna Mellberg

Vi har inte provat det- men det ska nog fungera. Risken är att lite av strösslet faller av, men helt klart värt att prova. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Sofia

Om man ska göra många till en fest, kan man då frysa in dessa?

Anna Mellberg

Hej Sofia! Det går bra att frysa dem. Vi önskar dig en härlig fest, hälsningar vännerna på Zeta