Pinsa med sparris, burrata och rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Krispig sparris, krämig burrata och frasigt bröd är en oemotståndlig kombination. Den här pinsan passar till lunch, till middag, mellis och som drinktilltugg, skuren i mindre bitar. Så gott, enkelt och snabblagat!

Se alla recept på Pinsa

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 st
rödlök
4 st
gröna sparrisar
1/2 st
citron, zest
1/2 tsk
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Git

Väldigt gott och smakrikt! Jag hade picklade rödlök istället för färsk som jag torkade av innan jag la på pinsan, det blev gott!

Ingrid

Något som passar till alla, både yngre o äldre, vilket är viktigt. Vill verkligen prova nu.🌿💚