Pasta Fettuccine med vit och grön sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
20min

Någon gång kring maj skördas sparrisen. Då är den som allra finast och ljuvligt god i denna citron och persiljedoftande pastarätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

250 g
vit sparris skalad
250 g
grön sparris skalad
1 dl
vatten
2 msk
smör
3 msk
bladpersilja bladpersilja
1 dl
färsk Grana Padano 16 mån riven
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.