Pasta Fettuccine med vit och grön sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Någon gång kring maj skördas sparrisen. Då är den som allra finast och ljuvligt god i denna citron och persiljedoftande pastarätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

250 g
vit sparris skalad
250 g
grön sparris skalad
1 dl
vatten
2 msk
smör
3 msk
bladpersilja bladpersilja
1 dl
färsk Grana Padano 16 mån riven
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja