Recept från Zeta: Pasta med vit och grön sparris

Pasta med vit och grön sparris

Någon gång kring maj skördas sparrisen. Då är den som allra finast och ljuvligt god i denna citron och persiljedoftande pastarätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Skär sparrisarna i tunna strimlor på längden med hjälp av en vass potatisskalare.

Koka de vita tunna sparrisstrimlorna i vatten och smör ett par minuter, de gröna bara en minut.

Vänd ner all sparris, persilja och ost i den nykokta pastan.

Smaksätt med citronolivolja, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.