Marinerad mozzarella med citron och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mozzarella som marineras med en mix av citron och chili som sedan toppas med mejram. Utmärkt som förrätt eller plockmat.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Mozzarella
Vinägrett
1/2
röd chili, finhackad
salt
svartpeppar
Till servering
färsk mejram
rivet skal av 1/2
citron

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!