Marinerad mozzarella med citron och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
20min

Mozzarella som marineras med en mix av citron och chili som sedan toppas med mejram. Utmärkt som förrätt eller plockmat.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Mozzarella
Vinägrett
1/2
röd chili, finhackad
salt
svartpeppar
Till servering
färsk mejram
rivet skal av 1/2
citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.