Focaccia Pugliese

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
2tim 10min

Focaccia pugliese är ett traditionellt italienskt bröd. Kryddas ofta med rosmarin eller andra kryddor, och påminner om en klassisk pizzadeg.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

Bröd
300 g
mjölig potatis, ca 3 normalstora
1/2 pkt
jäst (25 g)
3 dl
fingervarmt vatten
1 1/2 tsk
salt
8 dl
vetemjöl
Fyllning
1/2
rödlök, tunnskivade
1/2
fänkål, tunnskivade
250 g
körsbärstomater, halverade
1 tsk
färsk oregano
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.