Focaccia Pugliese

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

2tim 10min 6 ingredienser

Focaccia pugliese är ett traditionellt italienskt bröd. Kryddas ofta med rosmarin eller andra kryddor, och påminner om en klassisk pizzadeg.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

Bröd
300 g
mjölig potatis, ca 3 normalstora
1/2 pkt
jäst (25 g)
3 dl
fingervarmt vatten
1 1/2 tsk
salt
8 dl
vetemjöl
Fyllning
1/2
rödlök, tunnskivade
1/2
fänkål, tunnskivade
250 g
körsbärstomater, halverade
1 tsk
färsk oregano
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis