Focaccia Pugliese

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
2tim 10min

Focaccia pugliese är ett traditionellt italienskt bröd. Kryddas ofta med rosmarin eller andra kryddor, och påminner om en klassisk pizzadeg.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

Bröd
300 g
mjölig potatis, ca 3 normalstora
1/2 pkt
jäst (25 g)
3 dl
fingervarmt vatten
1 1/2 tsk
salt
8 dl
vetemjöl
Fyllning
1/2
rödlök, tunnskivade
1/2
fänkål, tunnskivade
250 g
körsbärstomater, halverade
1 tsk
färsk oregano
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.