Filodegsknyten med halloumi och grillad paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
30min

Krispiga filodegsknyten fyllda med halloumi - försvinnande goda!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

knyten
15 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
färsk filodeg, à 250 g
2
Halloumi, à 250 g
2 burkar
Paprika grillad strimlad, à 200 g väl avrunnen
1 kruka
basilika
1
ägg, uppvispat
2 msk
sesamfrö

Gör så här

Tips!

Dessa härligt krispiga knyten är perfekta till drinken eller på buffén! Låt paprikan rinna av ordentligt i en sil innan de bakas in i paketet

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.