Filodegsknyten med halloumi och grillad paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krispiga filodegsknyten fyllda med halloumi - försvinnande goda!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

knyten
15 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
färsk filodeg, à 250 g
2
Halloumi, à 250 g
2 burkar
Paprika grillad strimlad, à 200 g väl avrunnen
1 kruka
basilika
1
ägg, uppvispat
2 msk
sesamfrö

Gör så här

Tips!

Dessa härligt krispiga knyten är perfekta till drinken eller på buffén! Låt paprikan rinna av ordentligt i en sil innan de bakas in i paketet

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor