Buffébröd med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

1tim 45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett buffébröd med smaksatt med tapenade. Perfekt brytbröd på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
jäst (50 g)
5 dl
vatten ljummet
ca 5 dl
dinkelmjöl
ca 8 dl
vetemjöl
1 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Blanda i valfri Zeta Tapenade i degen och få ett gott buffébröd.

Dinkelmjölet går utmärkt att ersätta med vetemjöl.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!