Buffébröd med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
1tim 45min

Ett buffébröd med smaksatt med tapenade. Perfekt brytbröd på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bitar
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
jäst (50 g)
5 dl
vatten ljummet
ca 5 dl
dinkelmjöl
ca 8 dl
vetemjöl
1 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Blanda i valfri Zeta Tapenade i degen och få ett gott buffébröd.

Dinkelmjölet går utmärkt att ersätta med vetemjöl.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.