Rostade rödbetor med halloumi

Du behöver

1 knippe färska Rödbetor
Zeta Extra jungfruolivolja Classico
250 g Zeta Halloumi
380 g Zeta Svarta bönor
2-3 msk Zeta Kapris, små
2 st Salladslökar
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio
Salt
Svartpeppar
Persilja, hackad

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och klyfta rödbetorna. Lägg dem i ugnsfast form, salta och ringla över olivolja. Sätt in i ugnen i 30-35 minuter.
3. Tärna halloumin och stek den gyllenbrun i lite olivolja.
4. Skölj bönorna väl. Strimla eller skiva löken.
5. Ta ut rödbetorna ur ugnen när de mjuka och har fått lite färg.
6. Blanda med halloumi, bönor, kapris, lök, vinäger och olivolja.
7. Salta och peppra, toppa med lite hackad persilja.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.