Picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (179)

(179)

Vad tycker du?

1tim 10min 6 ingredienser

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1
lagerblad
10 st
krossade svartpepparkorn

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (179)

(179)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Håkan Almstedt

I instruktionsvideon står salt med som ingrediens men i receptet står inte salt med. Om det ska vara salt, hur mycket i sådana fall?

Anna Mellberg

Hej Håkan! Saltet är inte nödvändigt- det blir lika gott utan. Vill du addera salt är endast ett en nypa/kryddmått att rekommendera. Hälsningar vännerna på Zeta