Pasta Fusilli Bucati med tomatsås, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (243)

(243)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Nykokt pasta i italiensk tomatsås med rena smaker, mozzarella och basilika. Enkelt och gott.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
konserverade körsbärstomater
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
salt
strösocker
svartpeppar
några
basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (243)

(243)

Vad tycker du?

1 kommentar

Robin

Enkelt och väldigt gott. Behöver inte justera något i receptet.
Favorit som återkommer ofta hos oss

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...