Pastamore med små kycklingköttbullar och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

45min 14 ingredienser

De här saftiga små kycklingköttbullarna tillsammans med pastamore och pesto blir snabbt hela familjens älsklingsrätt. Klassiska italienska smaksättare, som oregano och parmesan, gör att de är mycket lätta att tycka om. Dagar då det är ont om tid kan färsen stekas och serveras strösslad över pastan i stället. Uteslut vatten, ägg och ströbröd och krydda färsen med kryddorna och riv parmesan ovanpå vid servering.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
vatten
2 1/2 msk
ströbröd
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
1 klyfta
vitlök, pressad
500 g
kycklingfärs
1
ägg
1 msk
torkad oregano
1 tsk
torkad timjan
1/2 dl
färsk basilika, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer