Krispiga pastachips

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

De här pastachipsen har länge varit en trend på TikTok. Vi tycker det är ett gott och smart sätt att ta hand om överbliven pasta. Ett absolut måste för dig som älskar krispig konsistens.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

300 g
kokt pasta
1 tsk
italiensk salladskrydda
1/2 tsk
paprikapulver
1 tsk
lökpulver
Dipp
1 dl
1/2 tsk
oregano

Gör så här

Tips!

Om du inte har airfryer, går det bra att göra pastachipsen i ugnen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Anders Larsson

Vilket gradantal??? Det går ju inte bara att säga 10 minuter, beror ju vilken värme man kör på…

Anna Mellberg

Hej Anders! Det ska vara 200 grader. Tack för att du uppmärksammade oss på detta, vi har nu uppdaterat receptet. Hälsningar Anna på Zeta

Italiensk söndagsmiddag

Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med...
Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg....
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata. Med pilgrimsmusslor och blåmusslor blir det...
En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata....
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti puttanesca är en klassisk italiensk pastarätt med smakrika tomater, kapris, chili och...
Spaghetti puttanesca är en klassisk italiensk pastarätt...
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som salami, pesto...
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera...
Porchetta
Porchetta
Porchetta är fläskkarré fylld med väldoftande örter som vitlök, rosmarin och fänkål.
Porchetta är fläskkarré fylld med väldoftande örter...
Lasagne
Lasagne
Lasagne som smakar lika gott som i Italien. I en Lasagne al forno...
Lasagne som smakar lika gott som i...