Fernandos toscanska bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 5 ingredienser

Fernandos toscanska bönsoppa med fin smak av salvia och tomat. Soppan toppas med vita bönor och krispiga krutonger.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 1/2 – 4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
peppar
Soffritto Di Cipolla
1
stor rödlök
1
stor vitlöksklyfta
15 blad
färsk salvia eller 1 1/2 tsk torkad
Till servering
1 fpk
Zeta Krutonger

Gör så här

Tips!

”Soffritto” kallas den bas på olivolja och grönsaker som används i det italienska köket till soppor, grytor, köttfärssåser med mera.
Normalt ingår vitlök, morötter och selleri. Till en soffritto di cipolla, används bara lök och vitlök.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...