Haricots verts med lättrökt prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts färska, ansade och sköljda
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
salt
peppar
1 fpk
10-12 skivor Zeta Lättrökt Prosciutto 110 g
1 fpk
ca 70 g mangold annan späd sallad
Rostad vitlöksdressing
2
vitlöksklyftor
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
1/2 tsk
salt
3 msk
salt
1 1/2 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
Surdegskrutonger
3 skivor
surdegsbröd
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar