Recept från Zeta. Tiramisù a la Toscana
Ladda ner bild

Tiramisù a la Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)
1tim

Tiramisù gör vem som helst glad, här det klassiska tiramisúreceptet med mascarpone och espresso.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
ägg, separerade i gulor och vitor
1 ½ dl
florsocker, till äggblandingen
2 dl
starkt kaffe, gärna espresso
1 dl
Marsalavin, eller vin Santo
1 msk
florsocker , till kaffeblandningen
10-12 st
Vicenzi Savoiardo kex

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.