Förbered och bryn köttet i
Stek i ugnen i
Låt köttet vila i

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 125 grader.

Salta och peppra rostbiffen ordentligt.

Bryn runtom i olivolja i en het stekpanna.

Stek klart i ugnen till en innertemperatur på 55 grader (rött kött) eller 60 grader (välstekt).

Det tar cirka 1 timme.

Låt köttet vila i 10 minuter och skiva det sedan tunt.

Lägg upp på ett fat och toppa med halverade körsbärstomater, rucola och parmesan.

Ringla över balsamvinäger och rejält med olivolja.

Salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.